TAROT POSTAVITEV je na voljo vsem tistim, ki želite imeti individualno postavitev in ne želite čakati na termin naslednjega seminarja. Če želite problem razrešiti takoj in od doma, je to prava izbira za vas. Pri individualni postavitvi kot orodje uporabljam tarot karte, prek katerih dobim natančen uvid in informacije iz vašega rodbinskega polja. To je moj unikaten način izvajanja individualne postavitve. Vabim vas, da jo preiskusite!


S TAROT POSTAVITVIJO boste dobili uvid, kje je rodbinsko-karmični izvor vaše težave. Prek razgovora vas bom vodila k razrešitvi in vam dala dodatne napotke za nadaljnje individualno delo. Tarot postavitev izvedem ena na ena prek Skypa, Vibra ali Zooma (internetni telefon). 

Seansa traja uro in pol. 

Naročite se tukaj: https://calendly.com/nat-magister/tarotpostavitev?month=2020-02

 

Cena: 97 evrov

 

Metoda postavitev družine je izjemno učinkovita za uvid v nezavedne motive in vpletenosti, ki nam ne dovolijo svobodnega življenja. Ko se v morfološkem rodbinskem polju osebe/družine vzpostavi harmonija, človek postane resnično svoboden. Blokirana Življenjska sila in energija v človeku se sprosti in naše življenje lahko v polnosti zacveti.

Naši nezavedni emocionalni programi in stremljenja so izjemno pomembni za naša življenja, saj na podlagi teh deluje zakon privlačnosti. Če kakšen drobcen delček (tudi ne da bi se tega zavedali) nas stremi k nesreči, bolezni, neuspehu, žalosti, ipd.) v resnici ne moremo imeti dostopa do sreče. Do tiste sreče, ki ni zgolj trenutni preblisk, ampak v našem življenju tudi trajno ostane.