1-letni mentorski program - KVANTNI SKOK!

Z ROKO V ROKI DO REALIZACIJE VAŠIH CILJEV!

 

Si želite več denarja? Več uspeha? Več ugleda? Več zdravja? Več moči, trdnosti, zadovljstva, poguma, energije? Če ste pripravljeni trdo delati za dosego vašega cilja, vas z varno in trdno roko pripeljem do tja. Z vsakim interesentom bom opravila razgovor, da bova skupaj ugotovila ali je to prava pot za vas.

Za udeležence mentorskega programa sem pripravila nove vsebine, kot so: tedenski pogovor ena na ena, osebni 24/7 dostop prek Telegrama, Webinarji, aktivna udeležba na 12-ih mojih seminarjih, študijska gradiva, poseben eksluzivni seminar na želeno temo. Z vami bom delila znanja in spoznanja, ki sem jih pridobila na svoji 30-letni poti služenja ljudem, raziskovanja življenja, človekovih nezavednih emocionalno-mentalnih skrivnosti in poti do ushepa. Pri delu mi poleg teroetičnega in praktičnega znanja ter izkustvenih spoznanj iz Indije in ZDA pomagata tudi močna intuicija in kinestetična senzitivnost (jasnočutnost). 

Podelila bom tudi znanja, ki jih pridobivam zadnjih nekaj in so za uspeh in dosego želenih ciljev ključna! Ta nadgradnja me je v izjemno kratkem času dvignila na popolno novo raven uspeha. Tako na osebnem, poslovnem in finančnem področju! 

Dostop do navedenih vsebin vam bo ostal doživljenjsko, vsebine se bodo sproti dopolnjevale, tako da je najboljši vstop v program kar - TAKOJ.

Privežite varnostne pasove, ta pot bo nadvse avanturistična in zanimiva, da skoka v kvantno transformacijo sploh ne omenjam! Program je popolnoma individualiziran in prilagojen vašim potrebam.

Kakor je ta program izjemen, pa ni primeren za vsakogar. Namenjen je le tistim med vami, ki ste pripravljeni trdo delati in se ne boste smilili sami sebi, ko bodo pred vami izzivi in resnica, kar vam ne bo všeč. Ne bom vam sadila rožic in vam na nos natikala rožnatih očal. Dala vam bom vse tisto, kar je za resnično in trajno transformacijo dejansko potrebno - in deluje. Resnico, Jasnost, Orodja in Korake. Vas bom varno vodila za roko, včasih tudi potisnila čez rob (blokade, upora, strahu), korak za korakom, da boste prišli do cilja, ki ga želite doseči. Seveda le, če boste izpolnili svoj del - vi ste bistven element za realizaijo. Korakati morate sami. Da boste samozavestni, pogumni, odgovorni ter dosegali svoje cilje in se znali realizirati - in ne boste ostajali le pri sanjah, besedah in slabi vesti. 

 Celo svojo mladost sanjarila o tem, kako bi rada živela v tropih, ob toplem morju. Takrat se mi niti v najbolj norih sanjah ni zdelo, da bom to kdaj lahko zares doživela. Bilo je popolnoma neizvedljivo in nemogoče. Pa sem. Sanjarila sem, da mi ne bo treba več hoditi v službo. In sem jo pustila in šla na samostojno pot. Nato me je močno začela zanimati poslovna pot in finančna svoboda. Ja, (šele) z leti sem si priznala, da je denar pomemben za kvaliteto življenja in zadovoljstvo! In sem si ustvarila finančno svobodo prek izjemno profitabilne investicije. To ne delim zato, da bi se hvalila, temveč z namenom prikazati, da je možno resnično vse, kar si človek močno želi, pozna korake in jih dejansko naredi. Če gledam z distance, se mi zdi kot nemogoč čudež :) Vodim vas, da naredite isto - na svojem področju!

Sem oseba, ki pooseblja in živi to, o čemer uči (I Walk the Talk).  

 Cena: 10.000 evrov - januar 2021 - 50% popusta!

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.