Individualni trening program

Naša percepcija oziroma zaznava je eden izmed najpomembnejših dejavnikov v naših življenjih. Večinoma imamo slednjo precej 'ukrivljeno' oziroma obarvano z našimi izkušnjami, bolečinami, ranami, prepričanji, privzogojenimi in 'podedovanimi' vzorci, itd.
Način, na katerega dojemam in zaznavam življenje in svet okoli sebe, bo v odločilni meri obarval kakovost mojega življenja in moje reakcije/odzive na vse dogodke, ki mi bodo prišli naproti.
Čista in jasna zaznava ter doživljanje sta ključ do uspeha, sreče in zadovoljstva. Kaj ni to ravno tisto, kar si zaželimo ob vsakem Novem Letu, rojstnem dnevu, ipd. Brez jasne percepcije nam vsa nakopičena znanja in informacije ne pomagajo čisto nič!

Zakaj: Po letih skupinskega dela je dozorel individualen program, ki je namenjen prav vsem, ki želite nadgraditi svojo stopnjo zavedanja, izboljšati svoj pogled na sebe in okolico ter ozavestiti in bitveno izboljšati svoj način zaznavanja in odločanja v življenju. Vsa leta mojega skupinskega dela se je velikokrat  pri ljudeh pojavljala želja in potreba po individualnem vodenju in spremljanju. Želeli ste me le zase, da se posvetim samo vam in vašim zadevam. Individualno. Ves čas sem se zavedala, da to manjka. Ker sem intenzivno večino vikendov vodila delavnice, je bilo zame še individualno intenzivno delo enostavno preveč. Zdaj, ko je skupinsko delo postalo bolj periodično, pa je končno dozorel tudi ta, individualiziran intenziven program, ki bo zadovoljil tudi vaše najbolj zahtevne potrebe. Imeli me boste le zase, 3 mesece, vsak teden po uro in pol!

Če me želite imeti za 8 tednov individualno na razpolago po 1.5 ure tedensko, inzenzivno delati na izboljjšaju lastne emocionalne in mentalne zaznave in doživljanja, realizaciji svojih ciljev (kakršnih koli), priti bliže k sebi, do novih spoznanj in jih utrditi, potem je to čisto prava stvar za vas! 

 

Kaj dobim: 8- ali 12- tedenskiprogram (ozioma 8 seans) individualnega vodenja in soočanja s samim sabo. V programu vam nudim individualizirano, vam prilagojeno intenzivno delo 'ena na ena' prek Vibra ali Skypa za realizacijo vaših zastavljenih ciljev. Glavni cilj je jasna emocionalna in mentalna zaznave Sebe, Življenja in Sveta. Ko je zaznava bolj čista in jasna, postane takšno tudi naše življenje. Temu sledi realizacija naših ciljev, saj se zaradi spremenjenega doživljanja spremenijo tudi naša dejanja, ki vodijo v bolj srečno in uspešno življenje.

- definiranje ciljev in dogovor o nadaljnjem delu

- 12x individualna seansa prek Skypa ali Vibra (1,5 ure)

- Izdelava in interpretacija dveh astroloških kart (izbira po želji, npr. rojstna-karmična, solarna ali partnerska)

- Domače vaje tedensko.

Kdaj: V program se lahko vključite kadarkoli, po predhodnem dogovoru in glede na proste termine. 

Kako: Program zajema 8x (ali 12x) 1,5 urne seanse prek Skypa ali Vibra, 1-krat tedensko. Termini se dogovorijo vnapej. Možni so vsi dnevi v tednu, razen nedelje, v dopoldanskih urah (ob 6h, 8h, 10h, 12h ali 14h). 

Na prvem in drugem terminu opraviva astro readinge in skupaj definirava cilje tega programa. Na vsakem srečanju evavirava prejšnji teden, določiva cilje in vaje za naslednji teden, rešiva akutne izzive. Metode in naloge se izključno prilagajajo potrebam posameznika. Vse seanse si lahko posnamete.

Orodja, ki jih pri delu uporabljam:  klasične svetovalne, družinske in coaching metode, kanaliziranje, astrološke karte, orakeljske karte, ipd. Pri delu bom uporabila vsa svoja znanja in metode, ki bodo za vas najbolj ustrezne. Vsak teden za posameznika pripravim domače vaje (bodisi mantre, dihalne vaje, meditacije, mentane in čustvene vaje, avtosugestije, umetnost, ipd.). Vključim izbiro ustreznih Bachovih esenc za podporo (same esence niso vključene).

Cena programa:  8 tednov: 450 evrov
                          12 tednov: 650 evrov

                             

ODZIV ENE IZMED UDELEŽENK PO KONČANEM PROGRAMU:

Za program moja nova percepcija sem se odločila tako rekoč takoj. Niti prespati mi ni bilo treba, čeprav nisem vedela, kaj me čaka. Vedela sem samo, da bodo to pogovori. Kakšna bo moja vloga pri tem, kam me bo peljalo, nisem imela pojma. Začela in nadaljevala sem zavzeto. Trema je pa bila, in še kakšna! Potrebno je bilo tudi odložiti prvi pogovor, ker »tehnologija ni delovala«. In hkrati sem komaj čakala. Pa ni bila trema pred Natašo, ampak pred NEČIM.

Prvi pogovor me je osupnil. Potem se je začelo potovanje. Dobesedno potovanje je bilo to. Pred mano so se odpirale nove in nove teme, kot bi odkrivala nove kraje in se čudila neznanim stvarem. Malo sem potovala navznoter, pa spet v zunanji svet, pa v globine…. Doživetja so spremljali občutki, ki jih je bila polna mavrica. Od največjega navdušenja pri prvih občutkih drugačnega, zanimivega. Do najbednejših dni in padcev, preko občutkov nesposobnosti in nemoči, praznine, pa tedna ko se počutiš ko pretepen pes, vse do trenutka, ko za sekundo pomisliš, da bi izstopil iz programa. Ampak samo za sekundo. Enostavno vedela sem, da je treba naprej. Pogovori so bili nujni oporni stebri, z odgovori in napotki. Medtem se je izmenjevalo vse: solze, jeza, zabava, smeh - veliiiko glasnega smeha ob poslušanju posnetkov in Natašinih sočnih primerjav, pa trma, notranje bitke delov mene in čarobne žarnice spoznanj, ob katerih sem zajemala zrak.

Zadnji dan se je vse razpletlo, kot bi se razrešil vozel ali se razpletel klobčič. Kar vse hkrati se je odprlo pred mano, kot cela dolina, ki jo imaš kakor na dlani, ko gledaš z vrha hriba. Čudila sem se, kot da ne vem še dobro, kje sem se znašla. Zadnji dan v sebi nisem čutila nečesa, kot da je nekaj, pa tudi ne praznine, kot da ni nič. Kar nekako vse je bilo postavljeno, zloženo na svoje mesto in pospravljeno h kraju, da je nastal prostor še za …….NEKAJ? Novega?

Ne vem še jasno, kaj sem naredila, slutim, da še zdaleč ni konec. A danes že polno občutim zadnje Natašine besede in sem: hvaležna, zadovoljna, da sem to naredila, ponosna, čuvam to kot svoj največji zaklad in ga negujem naprej.

Nataša hvala iz vsega srca. Zdaj drugače vidim. Zadovoljna sem in zadovoljna si lahko tudi ti, da si nam to ponudila, nam dala možnost in da ti je uspelo. - Marjana